Skip to main content

WATTCYCLING

WattCycling is de meest geavanceerde indoor fietstraining die bestaat

Effectieve trainingen voor elke fietser

Tijdens de introductietraining bepalen we je persoonlijke trainingszones. Op basis van deze zones traint iedereen op dezelfde intensiteit. We bieden 4 verschillende WattCycling trainingslijnen aan die ieder hun eigen accenten leggen:

WattCycling d’Huez
De nadruk bij de WattCycling d’Huez trainingen ligt op een combinatie van langere intervallen en een lage trapfrequentie met veel weerstand. Ideaal voor de voorbereiding op fietstochten in de Ardennen, Alpen of Pyreneeën.
Duur training: 80 minuten

WattCycling Tri-Endurance
De WattCycling Tri-Endurance trainingen richten zich op fietsers en triatleten die zich willen voorbereiden op lange fietstochten en/of tijdritten. De nadruk ligt op langere duurblokken. De tijdritpositie kan hier goed geoefend worden.
Duur training: 80 minuten

WattCycling Allround
De WattCycling Allround trainingen zijn een combinatie van de d’Huez, HIT en Tri-Endurance trainingen. Alle facetten van het trainen komen aan bod.
Duur training: 80 minuten

WattCycling HIT
De High Intensity Trainingen bestaan uit stevige intervallen op hoge intensiteit. Geschikt voor sporters met concrete prestatiedoelen voor evenementen met hoge snelheden, sprints en demarrages. Of dat nou officiële koersen zijn of plaatsnaambord-sprintjes, deze trainingen zorgen voor topsnelheid in de benen.
Duur training: 80 minuten

Altijd een persoonlijke introductie

Start performing

× WhatsApp